Robin Williams legjobb aranyköpései

Most, hogy a színész halálából minden webes hírmagazin és témába illő blog igyekszik némi olvasottságot kovácsolni, mi sem akarunk kimaradni, és összegyűjtöttük a kedvenc idézeteinket tőle.

 


"A férfiak nem tudják imitálni az orgazmust. Úgy értem, ki a fene akarna szándékosan olyan hülye arcokat vágni?"

"A kokain segítségével mutatja meg Isten, hogy túl sok pénzed van. "

"A balett az, amikor férfiak olyan szoros nadrágot viselnek, hogy meg tudod mondani a vallásukat."

"A borok hazájába mentem rehabra, csak hogy nyitva maradjanak a lehetőségek."

Egy nő sosem csinálna atombombát. Nők sosem csinálnának fegyvereket, amelyek ölnek. Nem, ők olyan fegyvert csinálnának, amelytől lelkiismeret-furdalásod van egy ideig.

Az Olimpiákon nekem mindig az afrikai hosszútávfutók a kedvenc atlétáim. Egy afrikai hosszútávfutónál sosem kell dopping-tesztet végezni:
"Doppingolt?"
"Nem, ennivalóért mentem."

Abebe Bikila egy etióp hosszútávfutó, aki a római Olimpián megnyerte a maratonfutást mezítláb. Ezek után az Adidas szponzorálta őt. A következő Olimpián Adidas-cipőben futott. Nem futott gyorsabban.



A bejegyzés trackback címe:

https://35mm.blog.hu/api/trackback/id/tr116605835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.