Magyar pite

Megdönteni Hajnal Tímeát

A "Megdönteni Hajnal Tímeát" könnyed, laza, vicces és szórakoztató, és még egy kis nosztalgiázásra is lehetőséget ad. Még a negatív szereplő sem igazán gonosz, ebben a filmben szelíd, kicsit naiv emberek vannak.

És a nézőnek is "kicsit naivnak" kell lennie, mivel a filmben gyakorlatilag semmi újszerű fordulat nincs. A sztori nagyjából a "Házibuli" és az "Amerikai pite" elemeiből rakosgat össze egy cselekményt - de ez fel sem tűnik, az egész film lényegében a poénokra van felépítve, és a poénok lényegében a szexről szólnak. 

Tehát ha az emberben maradt valami a tinikori lelkéből, amikor ordítva röhögött még az altesti és testnedvi poénokon, akkor szórakoztató másfél óra a film. Ez nem feltétlenül baj, van az helyzet, amikor az ember meló után, fáradtan csak valami agykímélő nevetnivalóra vágyik. 

Viszont a karakterek jól kidolgozottak, egyéni háttértörténettel és motivációkkal rendelkeznek. Osvárt Andrea ráadásul nagyon kedvesen hozza a kis huncut pillantásait, 

A "Megdönteni Hajnal Tímeát" persze több, mint egy kis vicces film:az alpári humor mellett "okos" poénok is vannak, és az erkölcsi mondanivaló sem hiányzik.

 

Címkék: Hajnal Megdönteni Tímeát 

A bejegyzés trackback címe:

https://35mm.blog.hu/api/trackback/id/tr465822128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.